Omgeving

Vakantiewoning BonO is gelegen aan de mooiste bocht van de Schelde, dewelke stroomt langs de boorden van ons kunstzinnige dorpje Sint-Amands.
Vanuit het huis kan je genieten van een wijds zicht op het bekende graf van Emile Verhaeren, een Vlaamse dichter en schrijver in de franse taal van liefdesgedichten en kortverhalen.
Het dorp Sint-Amands ademt naast Emile Verhaeren ook rust, natuur en cultuur.
Dagelijks zorgen de getijden, de talloze vogelsoorten en de mooie natuur voor diverse taferelen. Het landschap verveelt nooit.
De vakantiewoning ligt in een oase van rust, stilte en natuur. Het is daarnaast ook de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Onderweg passeer je schilderachtige plekjes zoals Mariekerke, Weert, Buitenland en het levendige centrum van Bornem. 
Op amper 100 meter van BonO zijn er bovendien veerdiensten die het hele jaar door voor een prima verbinding van de ene oever naar de andere zorgen.
De veerboten worden in opdracht van de Vlaamse Gemeenschap uitgebaat door zelfstandige veermannen die je met plezier naar de overzijde van de rivier varen, en dat het hele jaar door gratis.